miércoles, diciembre 1


Clean & Iron Badajoz és una empresa de serveis professionals de limpieza, especialitzada en atendre les necessitats de pimes de tot tipus: despatxos i oficines, però també comunitats de veïns i establiments públics son alguns dels sectors en els que es mouen aquesta empresa.

Està radicada a la ciutat de Badajoz, encara que la seva zona de treball també abarca els voltants d’esta. La empresa treballa tant en el nucli urbà com a les zones industrials i centres comercials de la ciutat.

Els principals serveis que realitzen l’empresa son els manteniments semanals d’oficines i despatxos, la limpieza de cristales, las limpiezas por obras y reformas (también para particulares), i les limpiezas a un fons de forma esporàdica.

La clau per poder oferir serveis de qualitat és una coordinació perfecta amb les necessitats del client i disposar d’una planta amb persones seleccionades i formades dins dels estàndards de qualitat de Clean & Iron Badajoz.

Este tándem favorece que el cliente obté soluciones reales de limpieza, y una eficacia adaptada a sus expectativas y necesidades.

“La pandèmia ha fet que les pimes siguin més exigents amb els serveis de limpieza. Quieren més professionalitat, més garantia i més qualitat ”comenta Nacho Bonilla, director de l’empresa.

De cara als particulars, l’empresa s’ha unit a la plataforma online www.sosclean.com per a qualsevol persona que pugui reservar i adquirir la quantitat d’hores de limpieza que desitgi la seva casa. La comoditat d’entrar a internet des de qualsevol dispositiu ja qualsevol hora, ha preferit que les persones contraten molt més que abans, sense pèrdues de temps i amb la garantia de qualitat de sempre amb Clean & Iron Service.

Comparte.
Exit mobile version