domingo, octubre 24


Somni Fontanilles ha assistit, per primera vegada, a la 60 edició del Saló del Caravaning i Autocaravanes número 1 del món, celebrat a la ciutat alemanya de Düsseldorf.

Aquest esdeveniment es coneix com Saló de caravanes, es tracta d’una feria líder en el sector de les Caravanes i Autocaravanes. Aquest any com a novetat ha integrat en el seu exposició al TourNatur: la feria de senderisme més important del món.

Amb aquesta inclusió, l’oferta de caravanes, autocaravanes, mobile homes, campings, accessoris, components i reposicions per a vehicles, es completa i complementa amb la oferta de destins i activitats a l’aire lliure, inclòs l’equipament per al millor desenvolupament de aquestes.

La novetat d’aquest any ha estat la unificació del món de la caravana amb el trekking i el senderisme. La inclusió d’aquests dos nous aspectes rompe amb el mite de que el sector del caravaning és només per als que no quieren gastar.

Aquesta edició ha presentat vehicles espectaculars incloent un paquet VIP amb productes camper de lujo. Independientment del perfil del comprador, la filosofia de vida per als amants del camper és l’aventura, la llibertat i la natura.

Xavier Serra, Gerente de Dream Fontanilles, explica que “hem vist molts productes, tendències i novetats molt interessants que aviat podrem veure al mercat”. A més, afegir que “aquest tipus de feries del caravaning i del motorhomes és una de les plataformes ideals per promocionar els nostres productes de camper”.

En el 60º Saló de Caravanes de Düsseldorf ha aconseguit dur a terme un total de 185.000 visitants al seu centre d’exposicions. Tot un èxit a causa de les condicions especials a causa de la pandèmia real de COVID.

A més, el percentatge de visitants registrats per primera vegada va ser molt alt, del 41%. Un total de 653 expositors de 31 països presenten les seves innovacions, novetats i tendències al sector del caravaning en 13 salas de exposiciones y en el espacio exterior.

Fira Internacional Caravaning Barcelona 2021
Del 16 al 24 d’octubre de 2021, Somni Fontanilles estarà present amb el seu propi stand en el Saló Internacional del Caravaning.

Aquesta edició contarà amb el suport d’Aseicar i Gremcar com a principals associacions del sector i una amplia representació del mercat constituïda per fabricants, distribuïdors i usuaris del mercat a Espanya.

Comparte.
Exit mobile version