domingo, octubre 24


GeoPost / DPDgroup es converteix en l’accionista de referència de TIPSA, empresa especialitzada en transport urgent de paqueteria lligada, un acord amb el que el grup internacional continua reforçant la seva proposta de valor a Espanya i la seva ambició en el sector saludable.

GeoPost / DPDgroup, que des del 2012 també és soci majoritari de SEUR, mantindrà ambdues marques, que funcionaran de manera independent amb els seus equips de gestió actuals, model amb el que operarà en altres països europeus. L’any 2019, ambdues companyies ja anuncien l’entrada de GeoPost / DPDgroup al capital de TIPSA.

Segons Yves Delmas, director general de GeoPost / DPDgroup a Europa i president de SEUR i TIPSA, “la qualitat del servei i la capacitat d’innovació de TIPSA son alguns dels atributs més destacats d’aquesta important companyia. El seu rol durant la pandèmia ha estat fonamental i sabem que, amb ella, solucions de valor afegit com son els serveis per al sector salut se van a potenciar ”.

“La complementarietat d’ambdues companyies, TIPSA y SEUR, és sense duda sinònim de creixement. Amb aquest objectiu, Alberto Navarro, conseller delegat de GeoPost / DPDgroup a Espanya, serà l’encarregat de coordinar i potenciar el desenvolupament d’ambdues marques ”, ha afegit Yves Delmas.

Per la seva part, María Luisa Camacho, consellera delegada de TIPSA, considera que “gràcies a aquest avanç, TIPSA podrà seguir desenvolupant la seva capacitat internacional, així com es posa en marxa solucions innovadores i fortalecerà el seu compromís amb la sostenibilitat de la mà de GeoPost / DPDgroup . És un orgull poder formar part d’aquest grup líder i una garantia de futur per a la nostra Red ”.

DPDgroup és el vermell de transport urgent més gran d’Europa. TIPSA és una empresa especialitzada en serveis integrals de transport urgent de paqueteria lligera, mensajeria i documentació.

Comparte.
Exit mobile version